Pro Scale Advanced Lighting Control System (logo)

Multifunkční osvětlení Pro Scale

Nejpokročilejší systém osvětlení pro RC modely aut TRX-4 a TRX-6. Systém Pro Scale osvětlení, funguje přesně jak má, tak jako na skutečném autě. Funkční brzdová a zpátečková světla, funkční blinkry, funkční výstražná světla, koncová světla, nastavitelná intenzita předních světlometů. Možnost doplnění dalšího osvětlení.

Your browser doesn’t support canvas.
Realistická funkce světel

Realistická funkce světel

Všechny světla fungují přesně tak, jak mají. Zapněte nebo vypněte světlomety, vyberte potkávací nebo dálková světla. Díky pokročilé elektronice, se při brzdění aktivují brzdová světla a při couvání zpátečková světla.

Režimy osvětlení

K dispozici jsou tři režimy osvětlení. V denním režimu jsou světlomety a zadní světla vypnutá. Když zapadá slunce, aktivujte potkávací a koncová světla. V režimu dálkových světel svítí světlomety plnou intenzitou. Ve všech režimech jsou aktivní brzdová a zpátečková světla.

Ovládání přes aplikaci

Ovládání přes aplikaci

Volitelný Bluetooth modul pro vysílače TQi umožňuje spojení modelu s přehlednou grafickou aplikací ve vašem telefonu. Osvětlení pak budete moci ovládat dálkově. Přes aplikaci můžete volit jednotlivé režimy, individuálně nastavit intenzitu jasu a jednotlivé části osvětlení ovládat samostatně.

Traxxas Pro Scale Osvětlení
Najděte Pro Scale osvětlení přesně pro Váš model TRX

Video

Pro-Scale Lighting System (#6591)

Vlastnosti

Objevte nejpokročilejší systém osvětlení pro expediční RC modely Traxxas TRX-4 a TRX-6.
Pro-Scale Lighting System (#6591)

Představení - Video

Získejte podrobný přehled jak jednotlivé funkce Pro Scale osvětlení fungují.

Instalace do RC modelu

Osvětlení Pro Scale je k většině modelů dostupné jako kompletní sada – to využijete v případě první instalace světle (v modelu nemáte instalované osvětlení).

Osvětlení Pro Scale je k dispozici také ve formě jednotlivých dílů – to využijete v případě, že váš model měl továrně instalovaná světla, nebo jste si základní (konstantní – trvale svítí všechny LED) osvětlení již do modelu instalovali dříve.

Pro-Scale osvětlení
Pro-Scale průvodce osvětlením