Logo Smart technology

Regulátory Smart

Špičkové regulátory s integrovanou telemetrií, bez zbytečných kabelů a senzorů.

Baterie Smart G2

Baterie s intergovaným čipem. Nabíjení jedním kabelem. Telemetrie a automatický Storage.

Nabíječe Smart G2

Bezpečné a rychlé nabíjení pomocí jednoho konektoru.

Kategorie Spektrum Smart

Najděte produkt z řady Spektrum přesně pro Vás, pomocí rychlého průvodce. K dispozici jsou všechny komponenty pro RC modely.

Vysílače palcové

Vysílače palcové

Vysílače volantové

Vysílače volantové

Nabíječe

Nabíječe

Baterie pro letadla

Baterie pro letadla

Baterie pro auta

Baterie pro auta

Regulátory Avian

Regulátory Avian

Regulátory Firma

Regulátory Firma

Jednoduché a bezpečné použití

S integrovanými ochranami, velmi snadným zapojením bez zbytečných kabelů a kompletní telemetrií v reálném čase bez dalších investic, jsou produkty Spektrum s technologií Smart nejlepší volbou pro všechny RC modely.

Jednoduché zapojení

Stačí připojit Smart G2 baterii k nabíječi Smart. Parametry nabíjení a informace o baterii se nahrají automaticky a nabíjení ihned začne.

Automatické vybíjení

Baterie jsou vybaveny funkcí automatického vybití. Nastavte si čas v rozmezí 12 až 240 hodin a po uplynutí této doby se začne baterie sama vybíjet do bezpečného skladovacího napětí.

Ukládání dat

Mikročip integrovaný do každé baterie Smart obsahuje data o samotné baterii a ukládá řadu informací. Baterie sdílí svá data s jinými komponenty Smart, aby se zjednodušilo nabíjení a měli jste k dispozici telemetrii v reálném čase.

Informace o nabíjení

Mikročip každé chytré baterie ukládá její typ, kapacitu, nabíjecí proud „C“, napětí jednotlivých článků, teplotu a další. Po připojení ke Smart nabíječce se tyto parametry nahrají a zobrazí v nabíječi.

Zaznamy o událostech

Baterie ukládá data o škodlivých stavech, jako je přebytí, podvybití a přehřátí. Snadno tak zjistíte v jakém stavu baterie je a jakým podmínkám se vyvarovat pro dlouhou životnost.

Inovativní konektory IC®

Kromě jedinečného kabelu pro přenos dat se konektory Smart baterie IC3®, IC5® a IC2® snadno a bezpečně zapojují. Jsou zpětně kompatibilní s konektory EC3 a EC5 pro použití chytrých baterií se staršími systémy.

Odolné pouzdro

Články v bateriích Smart jsou dobře chráněny proti poškození, či propíchnutí. Na povrchu je trvdý ABS plast. Pod obalem jsou umístěny kovové pláty, které navíc zefektivňují chlazení článků.

Ucelená řada

Získejte výhody Smart baterií pro všechny RC letadla, RC modely aut a RC lodě. Baterie jsou k dispozici v široké škále velikostí a parametrů, aby vyhovovaly jakémukoli pilotovi nebo řidiči.

Nabíjení baterií Smart G2

Baterie Spektrum Smart generace 2 (G2) vyžadují použití nabíječky Smart G2 - dřívější nabíječe Spektrum Smart jsou po aktualizaci rovněž plně připraveny pro baterie generace 2.

Aktualizace

Když připojíte baterii Spektrum Smart G2 k nabíječi Smart G2, nabíječka určí, zda má baterie nejnovější aktualizace. Pokud ne, zeptá se vás, zda jej chcete aktualizovat na nejnovější verzi.

Nejbezpečnější nabíjení

Mikročip v každé baterii Smart má uložená svá jedinečná data, včetně parametrů nabíjení a po připojení komunikuje se Smart nabíječem. Nabíječ poté automaticky nastaví správné nabíjecí parametry.

Stav baterie

Smart nabíječka nahrává a ukládá data z integrovaného mikročipu ve Smart baterii. Software nabíječky tyto informace používá k monitorování stavu a výkonu baterie.

Okamžité nabíjení

Nabíjení baterií nikdy nebylo tak jednoduché. Stačí pouze připojit Smart akumulátor do nabíječe a nabíjení samo automaticky začne.

Duální konektory

Nabíječky Smart G2 obsahují nabíjecí porty IC3® a IC5®. Stačí vybrat ten, který potřebujete - k nabíjení většiny baterií Smart nejsou potřeba žádné adaptéry.

Intuitivní menu

Intuitivní rozhraní Smart nabíječů usnadňuje procházení menu. Během nabíjení se na hlavní obrazovce zobrazují základní údaje včetně rychlosti nabíjení, procenta nabití a zbývající doby nabíjení.

Univerzální použití

Smart nabíječky podporují všechny oblíbené typy baterií: LiFe, LiIon, LiPo, LiHV, NiMH a Pb. Pouze při používání Smart baterií však získáte všechny výhody technologie Smart.

Vždy aktuální firmware

Technologie chytrého nabíjení se neustále vyvíjí a vylepšuje. Smart nabíječky lze aktualizovat pomocí USB portu, nebo pomocí Smart Updater kabelu, aby jste získali nejnovější funkce a výhody.

USB nabíjení

Smart nabíječe můžete využít nejen pro nabíjení klasických baterií do RC modelů, ale také pro veškerého příslušentví nabíjeného přes USB, jako například vysílače.

Praktický vypínač

Nabíječe Smart G2 nyní obsahují praktický síťový vypínač. Nabíječ můžete zapnout a vypnout, aniž byste museli odpojovat síťový kabel.

Nabíječ pro každého

Pro každého příznivce RC je k dispozici Smart nabíječ se správnými funkcemi a výkonem. V nabídce jsou nabíječe zakladní i profi, s napájením ze sítě, nebo zdroje.

Kompletní telemetrie

Regulátory Smart dělají více než jen regulují výkon. Působí jako vnitřní systém Vašeho modelu, který vše monitoruje a poskytuje kompletní informace. V reálném čase jsou posílána telemetrická data do vašeho vysílače. K dispozici jsou informace o proudu, napětí, napětí článků baterie Smart, teplotě, otáčkách a mnoho dalšího.

Zapojení jedním konektorem

Není třeba připojovat více kabelů, senzorů, modulů a podobně. Smart regulátory mají pouze jeden datový vodič pro všechno, který je integrovaný do konektoru napájení.

Výhody Smart spojení

Smart elektronika spolupracuje, aby vás informovala o tom, co se děje s vaším modelem. Přenáší data do vysílače Spektrum a upozorní Vás na jakýkoliv problém.

Důvěra v RC model

Smart elektronika zvyšuje důvěru díky tomu, že máte o RC modelu kompletní a aktuální informace.

Moderní nastavování

Zobrazte si, změňte a uložte jakýkoliv parametr na regulátoru, jednoduše pomocí vysílače Spektrum s displejem, nebo programátorem.

Voděodolná konstrukce

Elektronika regulátorů Firma do RC modelů aut je zalita ve speciálním epoxidu a je dobře chráněna proti vodě. Divokou jízdu si tak můžete užít za každého počasí.

Vhodné pro všechny RC modely

Regulátory Spektrum Smart jsou k dispozici pro RC modely letadel a aut, s různými parametry, aby si vybral každý.

Výkonné a připraveny k použití

Regulátory Smart jsou kompaktní, výkonné a osazeny konektory, bez nutnosti pájení. Obsahují výkonný BEC pro napájení přijímačů, serv a dalších komponentů.

FAQ - často kladené dotazy

Nenašli jste odpověď na svou otázku ohledně baterií a nabíječů Spektrum Smart G2? Zkuste často hledané dotazy k technologii G2 – FAQ.